گروه فرهنگی: استاندار لرستان با بیان اینکه لرستان ظرفیت و توانایی تبدیل اجلاس پیرغلامان به سرمایه فرهنگی را دارد، اظهارکرد: از ظرفیت همه دستگاههای اجرایی در جهت بهتر برگزار نمودن این همایش استفاده خواهیم کرد و با تشکیل دو کمیته که هر کدام چند گروه را شامل میشود مقدمات برنامههای اجرایی و محتوایی را تنظیم و هماهنگ خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از لرستان، سید موسی خادمی، استاندار لرستان امروز، ۲۶ آذرماه در نشست هماندیشی برگزاری شانزدهمین اجلاس سراسری «پیرغلامان حسینی» در لرستان که در استانداری لرستان برگزار شد، با بیان اینکه استان لرستان در عزاداری امام حسین(ع) پیشرو و صاحب سبک است، گفت: اینگونه همایشها در معرفی و شناخت بیشتر و سایر جنبههای توسعه استان کمک شایانی به ما میکنند.
وی با بیان اینکه در چند استانی که این همایش برگزار گردیده تجربیات زیادی انباشته شده است، تصریح کرد: شناخت و مستندسازی خوب از هر دوره و استفاده از تجربیات در بهتر برگزاری این همایش به ما کمک خواهد کرد تا گامی به جلوتر برداشته شود.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه هر همایش دوبخش علمی و اجرایی دارد، افزود: ما با توجه به امکانات مادی و توانایی استان در حوزه کیفی و محتوایی بیشتر تکیه خواهیم کرد.
وی در ادامه افزود: البته در بحث اجرایی نیز تمام توانایی خود را بهکار خواهیم برد و تلاش خواهیم نمود بین موضوع اجرایی و بهبود محتوا بهینهسازی کنیم.
خادمی با اشاره به اینکه بعضی استانها از امکانات مادی بیشتری بهره میبرند وجه اجرایی برجستهتری دارند، گفت: امکانات ما مانند استانهای دیگر یکی نیست و باید وجه کیفی و محتوایی را برجستهتر کنیم.
وی ادامه داد: قطعاً تلاش خود را در بهتر اجرا نمودن همایش پیرغلامان حسینی خواهیم نمود.
استاندار لرستان، استان را در رابطه با مراسمهای حسینی پیشرو و صاحب سبک برشمرد و خاطرنشان کرد: لرستان یک استان تابع و پیرو نیست بلکه دارای نوآوری و یک پدیده با سبک و زبان محلی در برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم شناخته شده که دارای هیئتهایی با قدمت بالای ۴۰۰ سال است.
وی از متمرکز کردن هیئتهای مذهبی در روزهای ماه محرم در یک نقطه خبر داد و عنوان کرد: در صدد هستیم سال آینده خرمآباد مانند سایر شهرهای بزرگ مراسم عزاداری حسینی ویژه ماه محرم را در یک مکان مشترک برگزار نماییم.
خادمی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری که تاکید داشتند هزینه همایشهای فرهنگی و اجتماعی را به سرمایه تبدیل کنید، اظهارکرد: در بهبود محتوا تلاش خواهیم کرد تا این حرکت معنوی به یک اثر فرهنگی و اجتماعی بهعنوان سرمایهای ماندگار تبدیل شود.
وی با یادآوری اینکه لرستان ظرفیت و توانایی تبدیل این همایش به سرمایه فرهنگی را دارد، گفت: از ظرفیت همه دستگاههای اجرایی در جهت بهتر برگزار نمودن همایش استفاده خواهیم کرد و با تشکیل دو کمیته که هر کدام چند گروه را شامل میشود مقدمات برنامههای اجرایی و محتوایی را تنظیم و هماهنگ خواهند کرد.