منصوردرویشی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: سدخروسان از سال ۷۱ جهت بهرهبرداری کشاورزی به صورت سد خاکی به بهرهبرداری رسید.
وی افزود: این سد به علت موقعیت جغرافیایی مناسب و شرایط اقلیمی مساعد، سالانه پذیرای تعداد بسیاری از پرندگان مهاجر آبزی و کنار آبزی حائز اهمیت است.
درویشی خاطرنشان کرد: این سد محل مناسبی برای استراحت، تغذیه و تولیدمثل پرندگان مهاجر آبزی و کنار آبزی بوده که در نتیجه همین موضوع ظرفیت بالقوهای را برای طبیعت گردی، گردشگری، تفرج، آموزش و تحقیقات زیست محیطی داراست.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست ازنا ادامه داد: عمق متوسط سد در زمانهای پرآبی حدود ۱۲ متر و مخزن سد گنجایش ۷۵۰ هزار مترمکعبی را داراست که با توجه به اینکه جغرافیا و ژئومورفولوژی منطقه محل مناسبی برای رشد و زادآوری انواع پرندگان مهاجر آبزی و کنار آبزی و نیز زادبوم گونههای گیاهی و جانوری است، لذا با توجه به نکات عنوان شده، این سد نامزد افزودن به لیست تالابهای لرستان شده و برنامههای خاصی برای آن تهیه و تدوین شده است.
وی گفت: وسعت کل سد نزدیک به ۱۲٫۷ هکتار بوده و همیشه دارای آبدهی ثابتی است که سرریز این سد در فصل بهار انجام میشود. در همین راستا، مکاتباتی بین ادارات ذیربط انجام و مجوزهای لازم در این خصوص اخذ شده است که امیدواریم با یاری مردم و مسئولان استانی و شهرستانی، یک اثر طبیعی و گردشگری دیگر به لیست بلند زیباییهای شهرستان ازنا افزوده شود.
انتهای پیام